Waarom Geneeskundebaan?

Geneeskundebaan werft, selecteert en begeleidt al ruim 10 jaar studenten geneeskunde, HBO-V of studenten die andere zorgstudies volgen voor werkzaamheden in de zorg. Wij hebben ruime ervaring in de selectie van gemotiveerde werknemers. Vanwege een groot netwerk kunnen wij in de meeste regio’s op korte termijn studenten te leveren. Onze clientèle bestaat onder andere uit ziekenhuizen, thuiszorginstanties, verzorgingshuizen en huisartsen.

Geneeskundebaan verzorgt in overleg met de opdrachtgever de planning en roostering, een gegarandeerde inzet en vervanging bij ziekte of uitval, functioneringsgesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken. Via een speciaal ontworpen roosterprogramma wordt er zowel voor de opdrachtgever als de student maatwerk geleverd. Persoonlijk en laagdrempelig contact zijn kenmerkend voor Geneeskundebaan.

Geneeskundestudenten en studenten HBO-V zijn door hun affiniteit met de zorg geschikte werknemers. Intelligent, gemotiveerd, flexibel en betaalbaar. Inzet als verpleeghulp, verzorgende of voor administratieve werkzaamheden: veel is mogelijk. Uitgangspunt is dat het werk interessant en zorg gerelateerd moet zijn. Hierdoor ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Vragen of interesse naar de mogelijkheden?

Download onze informatiebrochure of neem contact op voor meer informatie!

st Antonius Annatommie GGD / GG&GD Utrecht