FAQ

Wat doet Geneeskundebaan?
Geneeskundebaan is een intermediair tussen student en werkgever. Wij zijn zelf werkzaam in de zorg en zoeken continu naar de leukste zorggerelateerde vacatures in het land. Voor deze vacatures werven, selecteren en begeleiden wij geneeskundestudenten, HBO-V of andere zorgstudenten.  Zo zorgen wij al ruim 10 jaar voor de leukste banen in de zorg!

Ik woon in een stad waar nu geen vacature is. Kan ik me toch aanmelden?
Meld je vooral aan! Regelmatig hebben we vacatures beschikbaar in verschillende steden van het land. Wij kijken altijd eerst in onze database naar potentiële kandidaten voordat een vacature op de website wordt geplaatst. Indien je je aanmeldt kom je dus als eerste in aanmerking voor nieuwe vacatures.

Ik studeer geen Geneeskunde of HBO-V. Kan ik mij toch aanmelden?
Geneeskundebaan is gespecialiseerd in zorggerelateerde banen. Mocht je een andere studie doen maar wel in aanmerking willen komen voor een baan in de zorg, neem dan contact op. Met name als je voor een langere periode fulltime kan werken zullen we vaak wel een geschikte baan voor je kunnen vinden.

Ik ben langere tijd fulltime beschikbaar. Kan ik me aanmelden?
Meld je zeker aan als je een langere periode fulltime beschikbaar bent! Bijvoorbeeld vanwege een studie-stop, wachttijd op coschappen of om te sparen voor een reis. Ook als er op dat moment geen beschikbare vacature op de website staat, zullen wij vaak een geschikte baan voor je kunnen vinden.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?
Via solliciteren kan je je aanmelden bij Geneeskundebaan. Je kan reageren op een specifieke vacature of een open sollicitatie invullen. In alle gevallen bekijken wij je aanmelding en gaan we op zoek naar een geschikte baan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor sommige vacatures worden op vaste momenten sollicitatierondes gehouden. Dit staat dan vermeld onderaan de vacature. Na aanmelding word je dan uitgenodigd voor de eerstvolgende ronde. Heb je vragen over je aanmelding? Neem gerust contact op!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Geneeskundebaan gaat zeer voorzichtig om met alle toegestuurde gegevens. Wij nemen eerst contact met je op en vragen je om toestemming voordat we je gegevens naar derden sturen.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat kan ik doen?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!